צעירי הר אדר היקרים,

מעברים ושינויים בחיים יכולים להיות ההזדמנות הבאה של כל אחת ואחד מאיתנו.

השחרור מצה"ל הוא נקודת מפנה משמעותית במעבר אל החיים האזרחיים על כל מה שמשתמע מכך.

כדי לעשות את המעבר הזה קל, נוח ובעיקר יעיל וערכי החלטנו להשיק יוזמה חדשה עבור הצעירים שלנו בהר אדר.

"מומנטום לדרך" – היא סדנה ייחודית אשר פותחה ע"י מיטב המומחים במטרה להעניק לדור הצעיר שיוצא אל החיים האזרחיים כלים וידע לבניית עתיד משמעותי.

וזה קורה ביום חמישי 25 ביולי בשעה 19:00 במבנה המקסים של בר אדר.

אנחנו שמחים להזמין אתכם למפגש היכרות עם הצוות של "מומנטום לדרך", שבאים במיוחד להר אדר, כדי לספר לכם על התוכנית וההזדמנויות שהיא מציעה.

הסדנה כוללת סדרת מפגשים (אחד לשבוע) במשך 6 שבועות, שיתקיימו בהר אדר, בהם תוכלו להתנסות באופן דינאמי וחוויתי במגוון נושאים: שינוי, מעבר ומה שביניהם, קבלת החלטות, הצבת מטרות ויעדים, קביעת סדרי עדיפויות, שיקולים בבחירת מקצוע ולימודים, ניהול ראיון אישי, כתיבת קורות חיים, מאפייני שוק התעסוקה, התנהלות כלכלית, ועוד המון...

חשוב לדעת: ההשתתפות בסדנה אינה כרוכה בתשלום | הסדנה מיועדת למשוחררים עד 3 שנים מיום השחרור | פתיחת התוכנית מותנית במספר הנרשמים.

להרשמה לחצו כאן

מצפים לראותכם,