תושבים יקרים,

אנו שמחים לעדכן אתכם שהשבוע התקיים בהר אדר מפגש הכרות לצעירי הר אדר עם "מומנטום" תוכנית ייחודית המיועדת לצעירים, משוחררי שירות צבאי או באלה הנמצאים לקראת שחרור מצה"ל. מטרת התוכנית שפותחה ע"י מימטב המומחים, היא לסייע, לייעץ ולתת לצעירים סט כלים משמעותי שיאפשר להם מעבר קל, נוח ובעיקר מושכל לקראת החיים האזרחיים.

סדנת מומנטום לדרך מתקיימת ע"י עמותת מומנטום ללא תשלום וזאת כאות תודה והערכה לצעירים המשתחררים מצה"ל על תרומתם למדינה.

חזון העמותה משתלב באופן מושלם לאחד מהיעדים החשובים שהמועצה בראשותי הציבה לעצמה להגביר את מעורבותה במימוש הצרכים של דור העתיד ושילובם בחיי הקהילה ומחוצה לה.

אני מבקש להודות ליוסי כוהל, המתנדב הסדרתי שהגה את הרעיון ועשה את החיבור בינינו לבין העמותה שאחד מראשיה היה חניך שלו, ולפנינה בן עמי איצקוביץ, סגנית ומ"מ ראש המועצה שמובילה את המיזם וחיברה בין כל הגורמים במסגרת ועדת נוער וצעירים בראשותה, וכמובן לעמותת מומנטום ולאל"מ במיל' טל בראון על תרומתם.

הסדנה כוללת סדרת מפגשים (אחד לשבוע) במשך 6 שבועות, שיתקיימו בהר אדר, בהם הצעירים יוכלו להתנסות באופן דינאמי וחוויתי במגוון נושאים: שינוי, מעבר ומה שביניהם, קבלת החלטות, הצבת מטרות ויעדים, קביעת סדרי עדיפויות, שיקולים בבחירת מקצוע ולימודים, ניהול ראיון אישי, כתיבת קורות חיים, מאפייני שוק התעסוקה, התנהלות כלכלית, ועוד המון...

במפגש ההכרות הראשון השתתפו 17 צעירים משוחררים טריים מהר אדר שהרעיפו שבחים על היוזמה הברוכה של המועצה לחשוב גם עליהם - ההרשמה עדיין פתוחה וצעירים נוספים מוזמנים להצטרף ולהירשם לסדנא בלינק הבא: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDloWCqjus1nc2PyYhYmnLhTLB42PPFvP94RNYiUej-n_3bQ/viewform

שלכם,

חיים מנדל שקד