סובב הר אדר

ביום שישי 11/10/2019 יתקיים, בפעם השנייה אירוע רכיבה על אופניים - "סובב הר אדר".

האירוע מותאם לכל המשפחה ואנו מזמינים את התושבים, החברים, המשפחות ואורחים לקחת חלק בהפנינג רכיבה מהנה ומאתגר.

השנה יוזנקו הרוכבים ב-3 מקצים:

• אתגרי - 15 ק"מ שטח (מחוץ להר אדר)
  • עממי - 8 ק"מ שטח (מחוץ להר אדר)
  • משפחתי - 4 ק"מ על כבישים בתוך הר אדר

הרוכבים יוזנקו מחניית אולם הספורט בהר אדר על פי סדר המסלולים – מהארוך אל הקצר, ויסיימו, בתום הרכיבה באותה הנקודה – חניית אולם הספורט הר אדר.

בסיום הרכיבה יוענקו תעודות השתתפות למסיימים.

המועצה המקומית הר אדר מבקשת להפוך את האירוע למסורת אשר תתקיים אחת לשנה במהלך חודש אוקטובר.

המסלול האתגרי (15 ק"מ) והמסלול העממי (8 ק"מ) יוזנקו מהר אדר ויעברו דרך מעלה החמישה, יער המורים, בית נקופה, סמוך לקריית ענבים ויחזרו חזרה דרך שער הכניסה (שער סאס) ובתוך היישוב עד לנקודת הסיום – אולם הספורט.

המסלול המשפחתי - המותאם למשפחות ולילדים צעירים ( 4 ק"מ) יעבור רובו ככולו בתוך הר אדר (מסלול מסומן) ויסתיים בחניית אולם הספורט בהר אדר.

מדובר באירוע ספורטיבי מותאם על פי דרגות קושי ומשלב משפחות, רוכבים מקצועיים וחצי מקצועיים ובני נוער מכל הגילאים.

ההשתתפות האירוע כרוכה בעלות סמלית של 30 ₪ ומקנה לכול אחד מהנרשמים:

• חולצת "סובב הר אדר"
  • תעודת השתתפות