*שימו לב - חל שינוי בתאריך*

סרט הפתיחה המדובר של פסטיבל הקולנוע 2018 – מועמד לפרס אופיר 2018: הבלתי רשמיים!

זמן קצר אחרי הבחירות, מסקרן עוד יותר לדעת איך הכל התחיל:

1983 וליעקב כהן, בעל בית דפוס ירושלמי נשבר מלהוריד את הראש. נדמה שהוא נולד בצד הלא נכון, עם שם המשפחה הלא נכון, ובהחלטה של רגע הוא מחליט להקים רשימה מזרחית חרדית שתרוץ לעיריית ירושלים. הוא אוסף שני חברים שלאף אחד מהם אין מושג בפוליטיקה ויחד הם מאלתרים את מסע הבחירות המפתיע, המצחיק והמרגש ביותר שהיה כאן. בלי אמצעים, בלי קשרים, בלי כסף אבל עם הרבה זעם ותשוקה. כנגד כל הסיכויים, הם מצליחים להיכנס לעירייה, רק שמאותו הרגע, הכל משתבש... הסרט "הבלתי רשמיים", בכיכובם של שולי רנד, יעקב כהן וגולן אזולאי, מגולל את הסיפור המדהים על הקמתה של ש"ס.

"הבלתי רשמיים" הוא סרטו הראשון של יוצר הלהיט "שבאבניקים" אלירן מלכה – דרמה קומית סוחפת בכיכובו של קאסט שחקנים יוצא דופן ובראשם שולי רנד, בהופעה נדירה ומרשימה, בתפקיד אדם אחד שרצה שינוי קטן, ושינה מדינה שלמה

ביום שלישי, 29.10 בשעה 20:00 נקרין את הסרט "הבלתי רשמיים" במתנ"ס, ולאחר מכן נשוחח עם במאי הסרט, אלירן מלכה (שאחיו ומשפחתו מתגוררים ביישוב).

כניסה (תשלום במקום): 40 ש"ח