להורי הילדים בגילאי המעון שלום וברכה,
מתוך רצון לתת מענה לצורך של הורים במסגרת חינוכית לפעוטות, המועצה המקומית הר אדר הפעילה בשנים האחרונות מעונות יום והייתה בין המועצות הבודדת בארץ שהמשיכו להפעיל מעונות יום על ידי עובדי מועצה.
אנו משקיעים משאבים רבים בקיום מסגרות חינוכיות אלה ועדיין מתקשים לעשות זאת מבחינת כח אדם, תקציב, הכשרה, מילוי מקום וכו'.
עלות ההפעלה הריאלית להשתתפות חודשית של ילד במעון על ידי עובדי המועצה נעה בין 3500 ₪ ל5000 ₪ לחודש, כאשר העלות משתנה בהתאם למספר הילדים בכל מסגרת.
מתוך רצון לספק עבורכם מענה חינוכי איכותי גם בשנים הבאות, ועל מנת לא לפגוע באיכות החלטנו לצאת במכרז להפרטת המעון.
המועצה תאפשר לזכיין שיעמוד בקריטריונים ובסטנדרטים החינוכיים הגבוהים שהצבנו, ליהנות משימוש במתקני המועצה, מהציוד, הריהוט והמשחקים הרבים הקיימים שם,
דבר שיאפשר לו לתת מענה לטווח גדול יותר של גילאים ומענה למס' גדול יותר של ימי לימוד בשנה וזאת לרווחת ההורים בישוב.
כמו כן, המכרז משאיר בידי מחלקת החינוך של המועצה את הפיקוח והבקרה על איכות התכנית השנתית, הפעילויות וכח האדם המרכיב את צוות המעון.
כל זאת, על מנת להבטיח רמת חינוך איכותית במעונות כפי שהיה בשנים האחרונות.
כוונת המועצה ביציאתה למכרז היא לשפר את המענה להורים בהיבט ימי ההפעלה והמחיר שיאלצו לשלם באם המועצה תמשיך להפעיל את המעון וזאת מבלי לפגוע ברמת ואיכות השירות הניתן לילדים.
בימים הקרובים נפרסם מכרז ועל כן, ההרשמה למעונות תיפתח רק בסוף חודש פברואר השנה.
תודה רבה על ההבנה,
לשירותכם,