הודעה מספר 34
נכון לתאריך 18.6.2020 שעה 13:00

תושבים יקרים,

הבוקר התקבלה תשובה חיובית לגבי 2 חולים נוספים בקורונה. מדובר בזוג הורים תושבי הר אדר.

כל מי שהיה במועדון "בר אדר" ביום חמישי בין השעות 20:00-24:00 מתבקש להיכנס לבידוד.

כל מי שהיה במכולת של צפתי ביום ראשון 14.6.20 בין השעות 13:15-13:45 וביום רביעי 17.6.20 בין השעות 15:45-15:15 נדרש להיכנס לבידוד

כל מי שנדרש להיכנס לבידוד חייב להיכנס לאתר משרד הבריאות ולדווח על הימצאותו בבידוד ולבצע בדיקת קורונה.

עובד משק הבית שעבד אצל המשפחה, נכנס אף הוא לבידוד ואנחנו דואגים לעדכן את המשפחות שאצלם הוא עבד בשבועיים האחרונים.

לזוג 3 ילדים שלומדים במערכת החינוך שלנו ובמבשרת. בתי הספר מעודכנים והודעה תימסר להורי ביה"ס על ידי המנהלות.
נדאג בהקדם לביצוע בדיקת קורונה לילדים ונעדכן בתוצאות.

בשלב זה לא ידוע מה מקור ההדבקה ומתי הם נדבקו. חקירה אפידמיולוגית שמבוצעת ע״י משרד הבריאות טרם בוצעה, בסיומה תימסר הודעה טלפונית לאנשים נוספים ששהו בקרבתם.

אני אישית נפגשתי עם חולת הקורונה לפני שבוע והכנסתי את עצמי לבידוד. אמשיך לנהל את המועצה מהבית. כנ"ל כל עובדי המועצה שהיו באותה פגישה נכנסו לבידוד.

בהזדמנות זאת, אני יכול לבשר שתוצאות הבדיקה של שלושת ילדיו של חולי הקורונה הראשון ושל רעייתו שליליות.

אמנם עדיין מדובר במספרים בודדים אך העובדות מטרידות וצריכות לשמש נורת אזהרה עבור כולנו