גודל פונט גודל פונט גודל פונט
ערוץ הyoutube של המועצה עמוד הפייסבוק של המועצה
הר אדר הר אדר הר אדר
תוכן

"בית הספר של החופש הגדול" לשנת תשע"ה, יוצא לדרך!

תאריך: 25/05/2015
תוכן:

בית הספר של החופש הגדול" לשנת תשע"ה, יוצא לדרך!

הפעילות תחל בתאריך 1 ביולי ועד 21 ביולי בימים א'-ה', בין השעות 13:00-8:00.

הפעילות מיועדת לתלמידי כיתות א-ב (בסבסוד משרד החינוך) ובנוסף, בהר אדר, גם לתלמידי כיתות ג-ד. השאיפה להשאיר את הכיתות במסגרתן בתלות במספר הנרשמים.

הצוות החינוכי מורכב ממורים ומורות מצוות בית הספר.

התכנית כוללת פעילויות תרבות, למידה חווייתית, העשרה והפעלות מגוונות. לימודי ההעשרה יכללו ימים מרוכזים בנושאים שונים, כגון: טכנולוגיה, מחשבים, מדעים וקריאה. בתחומי האומנויות: מוסיקה, מחול, תיאטרון, ואומנות, וכן מתוכננות פעילויות ספורט מגוונות.

בנוסף, נצא לשני ימי בריכה ויום הישרדות ביער.

תכנית מפורטת הכוללת את מערכת השעות ופירוט התכנים, תימסר להורים עם תחילת הפעילות.

צהרון

למעוניינים, צהרון יפעל בין השעות 13:00-16:00, כמסגרת המשכית לפעילות הבוקר

ויכלול ארוחת צהרים.

עלויות

• כיתות א-ב: 450 ₪ (התשלום נקבע ומסובסד ע"י משרד החינוך)
  • כיתות ג-ד: 850 ₪
  • עלות הצהרון: 700 ₪

אופן ההרשמה:

• אינטרנט: כרטיס אשראי ומילוי טפסי רישום, הצהרת בריאות, ואישור יציאה. טפסים אלה ואישור תשלום יש לשלוח למזכירות ביה"ס.
  • מזכירות ביה"ס: תשלום באמצעות המחאות וכרטיס אשראי (ניתן לחלק את התשלום באמצעים אלה לשניים). כמו כן, ניתן לשלם גם במזומן.

התשלום יתבצע החל מיום ד', 3.6.15 עד יום ד', 10.6.15.

ניתן להיעזר במזכירות ביה"ס בשעות הפעילות, ובנוסף בשני ימים מרוכזים:

יום ה', 4.6.15 ויום א', 7.6.15 בין השעות 16:00-18:30.

קיץ נעים ובטוח,

ברק מזרחי