גודל פונט גודל פונט גודל פונט

תאריך: 16/11/2014
תוכן:

תושבי הר אדר היקרים,

במסגרת פרויקט שיצא לדרך לפני מספר שבועות, החלה קבוצה מתושבי היישוב להתנדב בכפר הנוער "קריית יערים" הסמוך לנו.

אחת התוכניות המשותפות שבכוונת הקבוצה לקדם היא הקמת חנות בגדי "יד שנייה" לטובת תלמידי הפנימייה.

הרעיון הוא, כי ילדי הפנימייה יוכלו להגיע למקום נעים ומסודר, בו יוצגו הבגדים הנתרמים כמו בחנות "אמיתית", ולרכוש (בסכום סמלי מאד מאד) בגדים לפי טעמם האישי.
לאחר הקמתה, תפעל החנות פעמיים בשבוע בשעות הערב, ותופעל ע"י צוות המתנדבים.

מכיון שיש להקים את המקום מהיסוד, אנו נזקקים לתרומות שונות ונקבל בשמחה ובאהבה פריטים מהרשימה המצורפת. כמובן שנשמח גם עם כל מתנדב המעוניין להשתתף בפרויקט זה (בשלב ההקמה, או מאוחר יותר כשניעזר  במתנדבים להפעלת החנות).

פריטים תקינים נדרשים :

מדפים  (שניתן לתלות על הקיר)

קולבים

כונניות בהן ניתן לאחסן בגדים מקופלים

סטנדים לתלייה

מראה

וילונות לכיסוי החלונות ולפינת מדידה

וכמובן –בגדים לילדים ונוער בגילאי 12-18. הבגדים צריכים להיות כאלו שבני נוער ירצו ללבוש (דהיינו, את חולצת התנועה הגזורה כדאי להפוך לסמרטוטי ניקיון ולא לשלוח אלינו...), להגיע נקיים, מקופלים בצורה מסודרת ובעיקר לכבד את לובשיהם.

גם מצעים, וילונות מגבות ומוצרי טקסטיל אחרים יתקבלו בברכה.

תושבים המעוניינים לתרום ממרצם (למשל, אנשים עם ידיים טובות ומקדחות) ו/או ציוד ו/או בגדים מוזמנים ליצור קשר עם מי מצוות "החנות".

שרה חסון – 050-4419599
משה אשד – 054-2260026